Welkom bij Wit Mobiliteit & Langer Thuis Wonen

Openingstijden : Ma – Vr 10-17:30 Za 10-16:00 Zondag gesloten
  Contact : 085 040 48 28

Scoozy

Scoozy is het moderne alternatief voor de scootmobiel. Scoozy is ontwikkeld in Delft met de laatste technieken uit de automotive industrie en wordt geproduceerd in Emmen. Door de innovatieve 4-wielsturing in combinatie met de optionele 4-wielaandrijving neem je moeiteloos een hobbelige weg of een korte bocht. Doordat Scoozy geen stuurkolom heeft, sta je maximaal in contact met de wereld en is je positie op de weg makkelijk in te schatten. De intuïtieve joystick en de verschillende manieren om (actief) te remmen zorgen ervoor dat je volledig in controle bent.
Off-road met 4×4
Met de 4×4 aandrijving van Scoozy kom je werkelijk overal en altijd. Ook in het bos rijd je lekker door.
Aan te passen aan je wensen
Ben je een echte avonturier? Dan kun je kiezen voor een extra accu, om tot wel 100 km in één keer te rijden. Kies voor meer functies om optimaal gebruik te maken van Scoozy.
Dutch design
Het unieke vernieuwende design is ontwikkeld in Delft, in samenwerking met de TU Delft, en wordt geproduceerd in Emmen. Echt een Hollands product dus, van Nederlandse kwaliteit.

Scoozy staat voor álles uit het leven halen. Op avontuur en het onbekende tegemoet gaan. Kijk vooruit en neem controle. Ontdek ultieme vrijheid, niets tussen jou en de wereld. Daarom ontwikkelen wij Scoozy, hét nieuwe persoonlijke vervoersmiddel. Door het gebruik van slimme technologie bevorderen wij vrije en onafhankelijke mobiliteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *