Welkom bij Wit Mobiliteit & Langer Thuis Wonen

Openingstijden : Ma – Vr 10-17:30 Za 10-16:00 Zondag gesloten
  Contact : 085 040 48 28

Langer thuis wonen

Woningaanpassing of verbouwing om langer thuis te

Wonen

Als u langer thuis wilt blijven wonen, dan zijn er allerlei aanpassingen aan de woning mogelijk die voor extra comfort, gemak en veiligheid zorgen. Denk bijvoorbeeld aan:

Wit Langer Thuis Wonen biedt ook mogelijkheden voor:

  • Een verhoogde toiletpot
  • Drempels verwijderen of verlagen
  • Verbreden van de binnendeuren
  • Wandbeugels in de douche, het toilet en op andere plekken
  • Sta-op stoelen
  • Hoog-en-laag bedden

Aanbod

Technologische ontwikkelingen die thuis wonen makkelijker maken

Ontwikkelingen op het gebied van technologie, zogeheten domotica en eHealth, zorgen voor tal van nieuwe mogelijkheden. Niet alleen als het gaat om een veilige en comfortabele thuissituatie. Maar ook als het gaat om de zorgkwaliteit in de thuisomgeving. Zelf Wit Langer Wonen op dit vlak verschillende oplossingen aan, waarmee we u helpen om langer zelfstandig thuis te wonen.

Personenalarmering. Met een systeem voor personenalarmering kunt u in geval van nood dag en nacht hulp inroepen. Van iemand uit uw omgeving of van professionele zorgverleners. Een persoonlijk alarm voor in en om huis, daarmee schakelt u ook onderweg met één druk op de knop hulp in.

Beeldbellen en beeldzorg. Ideaal om het dagelijks contact met familie en vrienden persoonlijker te maken, maar ook uitermate geschikt om op afstand te communiceren met professionele zorgverleners.

Voor sommige aanpassingen kunt u mogelijk subsidie krijgen. Het is zeker de moeite waard om hiernaar bij uw gemeente te informeren.