08504-04828

Blijverslening

Met de Blijverslening maakt u uw woning levensloopbestendig waardoor u zo lang mogelijk van uw eigen woning geniet. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van de badkamer of het installeren van een traplift. Met de Blijverslening financiert u deze aanpassingen aan uw huis en maakt u uw woning klaar voor de toekomst.

Diverse gemeenten binnen West-Friesland bieden blijverslening aan voor wie zijn koopwoning wil aanpassen om langer thuis te kunnen wonen. Deze lening is bedoeld voor mensen vanaf 55 jaar of mensen met een zorgvraag. U kunt minimaal €2.500, – en maximaal €50.000, – lenen.

Wit Mobiliteit ondersteunt u graag bij uw aanvraag van deze lening.

Ook geld voor langer thuis wonen?

We helpen u graag bij het aanvragen van een blijverslening. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Ondersteuning bij uw aanvraag
  • Maak uw woning levensloopbestendig
  • Geniet zo lang mogelijk van uw eigen huis
  • Leen voordelig €2.500,– tot €50.000

Contact opnemen

Blije klanten

“Ik gebruik de nieuwste snufjes”

Ik mocht verschillende huisaanpassingen proberen waardoor mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Hierdoor weet Wit of ze in de praktijk ook werken zoals beloofd. Leuk dat ze zo verbonden zijn met de praktijk.

Mw. Veltman, Hoorn

“Er gaat weer een wereld voor me open”

Ik heb een 2ehands scootmobiel gekocht. Omdat ik een buitenmens ben heeft Michel er dubbele accu’s en een regenkap opgezet. Dankzij wit Mobiliteit ben weer een gelukkig mens!

Mw. Wever, Hoorn

“Persoonlijke aandacht en goede service”

Een bedrijf met persoonlijke belangstelling en goede service. Ik werd thuis opgehaald en er werd uitgebreid ingegaan op onze wensen. Nu kan ik weer met mijn hondje naar buiten.

Dhr. Knol, Hoorn

“Veel plezier met de kleinkinderen”

Ik huurde een scootmobiel voor revalidatie. De kleinkinderen zullen het erg jammer vinden als hij weer weg gaat want ze hebben erg veel plezier met opa op de scootmobiel.

Dhr. Stumpel, Hoorn