08504-04828

Wilt u altijd in verbinding zijn met uw dierbaren?

Wit Langer Thuis Wonen levert eenvoudig te hanteren communicatiemogelijkheden in de breedste zin van het woord. Tevens bieden wij u tal van handige diensten die het leven van ouderen én hun mantelzorgers gemakkelijker maken.

 

Beeldbellen, foto ontvangen of een bericht e-mailen

Om kennis te maken met moderne technologie biedt Wit Langer Thuis Wonen de mogelijkheid aan ouderen met weinig computerervaring om de Compaan uit te proberen. De Compaan is een speciaal ontwikkelde tablet voor ouderen, met een aanraakbare scherm.

De Compaan is er voor ouderen die deel willen uitmaken van onze digitale wereld maar het lastig vinden om met computers om te gaan. Dankzij het toegankelijke ontwerp, de grote knoppen en duidelijke navigatie is deze makkelijk te bedienen. Met de Compaan kan men berichten uitwisselen, foto’s en video’s ontvangen, spelletjes spelen en beeldbellen met familie, vrienden en kennis. Voor veel ouderen een eenvoudige maar vooral een plezierige manier om contact met hun dierbaren te onderhouden.

• Beeldbellen: abonnement vanaf €12,95 en eenmalig €299,- inclusief tablet.

Zorg op afstand voor mantelzorgers.

Voor mantelzorgers biedt de Compaan faciliteiten, waardoor zorg op afstand nog makkelijker wordt. Zo kan men een “goedemorgen’ melding instellen, afspraken in de agenda plannen, een medicijnenherinnering activeren of verschillende instellingen van de Compaan beheren. Familie en vrienden communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal, een versleutelde internetpagina bereikbaar vanaf de eigen smartphone, tablet of computer.

Een bundeling van diensten op internet

Zoals aanbieders van kant-en-klaar maaltijden, zorg op afstand voor mantelzorgers en/of zorgverleners, toegang tot informatie van de gemeente, ouderenraad, sportvereniging, etc.

• Bundeling van diensten op internet is gratis

 

Blije klanten

“Ik gebruik de nieuwste snufjes”

Ik mocht verschillende huisaanpassingen proberen waardoor mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Hierdoor weet Wit of ze in de praktijk ook werken zoals beloofd. Leuk dat ze zo verbonden zijn met de praktijk.

Mw. Veltman, Hoorn

“Er gaat weer een wereld voor me open”

Ik heb een 2ehands scootmobiel gekocht. Omdat ik een buitenmens ben heeft Michel er dubbele accu’s en een regenkap opgezet. Dankzij wit Mobiliteit ben weer een gelukkig mens!

Mw. Wever, Hoorn

“Persoonlijke aandacht en goede service”

Een bedrijf met persoonlijke belangstelling en goede service. Ik werd thuis opgehaald en er werd uitgebreid ingegaan op onze wensen. Nu kan ik weer met mijn hondje naar buiten.

Dhr. Knol, Hoorn

“Veel plezier met de kleinkinderen”

Ik huurde een scootmobiel voor revalidatie. De kleinkinderen zullen het erg jammer vinden als hij weer weg gaat want ze hebben erg veel plezier met opa op de scootmobiel.

Dhr. Stumpel, Hoorn