Welkom bij Wit Mobiliteit & Langer Thuis Wonen

Openingstijden : Ma – Vr 10-17:30 Za 10-16:00 Zondag gesloten
  Contact : 085 040 48 28

Wilt u altijd in verbinding zijn met uw dierbaren?

Wit Langer Thuis Wonen levert eenvoudig te hanteren communicatiemogelijkheden in de breedste zin van het woord. Tevens bieden wij u tal van handige diensten die het leven van ouderen én hun mantelzorgers gemakkelijker maken.

Beeldbellen, foto ontvangen of een bericht e-mailen

Om kennis te maken met moderne technologie biedt Wit Langer Thuis Wonen de mogelijkheid aan ouderen met weinig computerervaring om de Compaan uit te proberen. De Compaan is een speciaal ontwikkelde tablet voor ouderen, met een aanraakbare scherm.

De Compaan is er voor ouderen die deel willen uitmaken van onze digitale wereld maar het lastig vinden om met computers om te gaan. Dankzij het toegankelijke ontwerp, de grote knoppen en duidelijke navigatie is deze makkelijk te bedienen. Met de Compaan kan men berichten uitwisselen, foto’s en video’s ontvangen, spelletjes spelen en beeldbellen met familie, vrienden en kennis. Voor veel ouderen een eenvoudige maar vooral een plezierige manier om contact met hun dierbaren te onderhouden.

• Beeldbellen: abonnement vanaf €12,95 en eenmalig €299,- inclusief tablet.

Zorg op afstand voor mantelzorgers.

Voor mantelzorgers biedt de Compaan faciliteiten, waardoor zorg op afstand nog makkelijker wordt. Zo kan men een “goedemorgen’ melding instellen, afspraken in de agenda plannen, een medicijnenherinnering activeren of verschillende instellingen van de Compaan beheren. Familie en vrienden communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal, een versleutelde internetpagina bereikbaar vanaf de eigen smartphone, tablet of computer.

Een bundeling van diensten op internet

Zoals aanbieders van kant-en-klaar maaltijden, zorg op afstand voor mantelzorgers en/of zorgverleners, toegang tot informatie van de gemeente, ouderenraad, sportvereniging, etc.

• Bundeling van diensten op internet is gratis