08504-04828

Wilt u een duurzaam thuis creëren?

Kiest u ervoor om uw woning aan te passen om langer thuis te kunnen wonen? Wit Langer Thuis Wonen heeft tal van mogelijkheden hoe u uw huis kunt verduurzamen en daarmee uw energiekosten kunt besparen. Prijzen op aanvraag

• Energiebesparende maatregelen voor cv-ketel, isolatie van dak, spouwmuur, gevel, vloer, bodem en glas
• Opwekken van energie (zonnepanelen)

Waarom Wit Mobiliteit?

We helpen u graag bij het uitzoeken van een geschikt model. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Vele mogelijkheden
  • U bespaart aanzienlijk op energiekosten
  • Uw huis is klaar voor de toekomst
  • Installatie door gediplomeerde monteur

Contact opnemen

Blije klanten

“Ik gebruik de nieuwste snufjes”

Ik mocht verschillende huisaanpassingen proberen waardoor mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Hierdoor weet Wit of ze in de praktijk ook werken zoals beloofd. Leuk dat ze zo verbonden zijn met de praktijk.

Mw. Veltman, Hoorn

“Er gaat weer een wereld voor me open”

Ik heb een 2ehands scootmobiel gekocht. Omdat ik een buitenmens ben heeft Michel er dubbele accu’s en een regenkap opgezet. Dankzij wit Mobiliteit ben weer een gelukkig mens!

Mw. Wever, Hoorn

“Persoonlijke aandacht en goede service”

Een bedrijf met persoonlijke belangstelling en goede service. Ik werd thuis opgehaald en er werd uitgebreid ingegaan op onze wensen. Nu kan ik weer met mijn hondje naar buiten.

Dhr. Knol, Hoorn

“Veel plezier met de kleinkinderen”

Ik huurde een scootmobiel voor revalidatie. De kleinkinderen zullen het erg jammer vinden als hij weer weg gaat want ze hebben erg veel plezier met opa op de scootmobiel.

Dhr. Stumpel, Hoorn