08504-04828

Haal- & brengservice

Bent u niet in de gelegenheid om zelf naar een van onze showrooms te komen? Geen probleem. Wit Mobiliteit & Langer Thuis Wonen haalt u graag geheel kosteloos thuis op en brengt u weer naar huis!

Komt u bij ons langs?

We helpen u graag bij het uitzoeken van een geschikt model. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Gratis haal- en brengservice
  • Comfortabel vervoer
  • Persoonlijk contact
  • Complete beleving van het assortiment

Contact opnemen

Blije klanten

“Ik gebruik de nieuwste snufjes”

Ik mocht verschillende huisaanpassingen proberen waardoor mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Hierdoor weet Wit of ze in de praktijk ook werken zoals beloofd. Leuk dat ze zo verbonden zijn met de praktijk.

Mw. Veltman, Hoorn

“Er gaat weer een wereld voor me open”

Ik heb een 2ehands scootmobiel gekocht. Omdat ik een buitenmens ben heeft Michel er dubbele accu’s en een regenkap opgezet. Dankzij wit Mobiliteit ben weer een gelukkig mens!

Mw. Wever, Hoorn

“Persoonlijke aandacht en goede service”

Een bedrijf met persoonlijke belangstelling en goede service. Ik werd thuis opgehaald en er werd uitgebreid ingegaan op onze wensen. Nu kan ik weer met mijn hondje naar buiten.

Dhr. Knol, Hoorn

“Veel plezier met de kleinkinderen”

Ik huurde een scootmobiel voor revalidatie. De kleinkinderen zullen het erg jammer vinden als hij weer weg gaat want ze hebben erg veel plezier met opa op de scootmobiel.

Dhr. Stumpel, Hoorn