08504-04828

Wilt u veilig langer thuis wonen?

Wit Langer Thuis Wonen levert personenalarmering van diverse merken in verschillende uitvoeringen.

Met behulp van deze middelen kunt u langer veilig thuis wonen en ervaren uw mantelzorgers een gerust gevoel.

Personenalarmering

Wit Langer Thuis Wonen levert personenalarmering van diverse merken in verschillende uitvoeringen zoals: mobiele alarmknop en horloge met alarmknop, spreek- en luisterverbinding, GPS en instelbare zones.

Het mobiele alarm van Wuzzi Alert, is voor mensen die op zoek zijn naar een oplossing waarbij veiligheid en vrijheid hand in hand gaan. Voor zowel binnen als buiten, Wuzzi Alert mobiel alarm werkt overal.

Wuzzi Alert zorgt voor een zeker en veilig gevoel. Of je nu thuis of in je tuin bent. Of je nu aan het wandelen, sporten, met de hond uit of in de natuur aan het fietsen bent. Met het mobiele alarm van Wuzzi Alert ben je altijd en overal veilig!

Medaillon Abonnement vanaf €9, – Huur €5,50 per maand
Medaillon Abonnement vanaf €9, – Koop €80, –
Horloge Abonnement vanaf €9, – tot €20, – Koop €150, – tot €250, –

Gerust wonen

• De ideale mogelijkheden om voor elkaar te zorgen met een zeker en gerust gevoel
• Installatie door een gediplomeerd team van eigen monteurs

Ook veilig langer thuis wonen?

We helpen u graag bij het uitzoeken van een geschikt model. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

 

Blije klanten

“Ik gebruik de nieuwste snufjes”

Ik mocht verschillende huisaanpassingen proberen waardoor mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Hierdoor weet Wit of ze in de praktijk ook werken zoals beloofd. Leuk dat ze zo verbonden zijn met de praktijk.

Mw. Veltman, Hoorn

“Er gaat weer een wereld voor me open”

Ik heb een 2ehands scootmobiel gekocht. Omdat ik een buitenmens ben heeft Michel er dubbele accu’s en een regenkap opgezet. Dankzij wit Mobiliteit ben weer een gelukkig mens!

Mw. Wever, Hoorn

“Persoonlijke aandacht en goede service”

Een bedrijf met persoonlijke belangstelling en goede service. Ik werd thuis opgehaald en er werd uitgebreid ingegaan op onze wensen. Nu kan ik weer met mijn hondje naar buiten.

Dhr. Knol, Hoorn

“Veel plezier met de kleinkinderen”

Ik huurde een scootmobiel voor revalidatie. De kleinkinderen zullen het erg jammer vinden als hij weer weg gaat want ze hebben erg veel plezier met opa op de scootmobiel.

Dhr. Stumpel, Hoorn