08504-04828

Badkamer in 1 dag door Molenaar

Wilt u langer zelfstandig thuiswonen? Dan hebben wij goed nieuws voor u:

Wit Mobiliteit is een partner van Molenaar badkamers en biedt het concept ‘Badkamer in 1 dag’ aan. Molenaar is marktleider in Nederland op het gebied van comfortsanitair en kan u helpen om uw toilet of badkamer te veranderen naar een veilige en comfortabele omgeving. Inclusief het vervangen van wand- en vloertegels.

Waarom Molenaar?

Molenaar ontzorgt de volledige badkamer renovatie van advies, inmeting, bestelling onderdelen, montage, afvoer materialen en schoonmaak. Zo blijft u veilig douchen in uw eigen vertrouwde badkamer.

  • Zonder ingrijpende verbouwing
  • Binnen 1 dag geplaatst
  • Eigen vakkundige montagedienst
  • 10.000 klanten gingen u voor
  • CBW tevredenheidsgarantie
  • Klanttevredenheid van 8.8

Contact opnemen

Van een onveilige naar een veilige badkamer in 1 dag

Wilt u ook weer veilig douchen in 1 dag?

Ontdek de vele voordelen die Molenaar u kan bieden. In onze brochure vindt u alle informatie over onze badkamers en service. Handig om nog eens op uw gemak door te bladeren.

Kom naar een showroom en bekijk diverse badkamer collecties

U bent van harte welkom in de showroom van Wit Mobiliteit in Amsterdam & Hoorn. In deze showrooms vindt u diverse opstellingen van onze comfortdouches met lage instap. U kunt een afspraak maken via dit contactformulier of bellen naar 085 040 48 28.

Welke oplossing past bij u?

Molenaar heeft een badkameroplossing voor iedereen. We plaatsen een comfortdouche op maat op de plek van uw oude douche of bad. U kunt langskomen om de badkamers van Molenaar te bekijken in de showrooms van Wit Mobiliteit in Amsterdam & Hoorn.

Ook de badkamer aanpassing van douche naar inloopdouche is zeer geliefd. Een douchecabine met hoge instap vergroot de kans op valpartijen in de badkamer. We vervangen uw douchecabine door veilige inloopdouche in 1 dag.

Blije klanten

“Ik gebruik de nieuwste snufjes”

Ik mocht verschillende huisaanpassingen proberen waardoor mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Hierdoor weet Wit of ze in de praktijk ook werken zoals beloofd. Leuk dat ze zo verbonden zijn met de praktijk.

Mw. Veltman, Hoorn

“Er gaat weer een wereld voor me open”

Ik heb een 2ehands scootmobiel gekocht. Omdat ik een buitenmens ben heeft Michel er dubbele accu’s en een regenkap opgezet. Dankzij wit Mobiliteit ben weer een gelukkig mens!

Mw. Wever, Hoorn

“Persoonlijke aandacht en goede service”

Een bedrijf met persoonlijke belangstelling en goede service. Ik werd thuis opgehaald en er werd uitgebreid ingegaan op onze wensen. Nu kan ik weer met mijn hondje naar buiten.

Dhr. Knol, Hoorn

“Veel plezier met de kleinkinderen”

Ik huurde een scootmobiel voor revalidatie. De kleinkinderen zullen het erg jammer vinden als hij weer weg gaat want ze hebben erg veel plezier met opa op de scootmobiel.

Dhr. Stumpel, Hoorn