08504-04828

Trapliften

Wit Mobiliteit is Handicare Trapliftpartner. Als traplopen moeilijker wordt, u meer energie gaat kosten of niet meer veilig is. Maar u wel graag in uw huis wil blijven wonen, dan bent u door deze samenwerking gegarandeerd dat er altijd een passende traplift oplossing is voor u.

Handicare is de enige fabrikant in Nederland die voor iedere trap diverse oplossingen biedt. Voor elke trap en elk budget heeft Handicare een traplift op maat, aangepast aan uw wensen en eisen.

U kunt bij Handicare kiezen uit een volledig assortiment voor zowel de trap met bocht als de rechte trap. Deze trapliften kunt u uiteraard nieuw kopen, maar ook tweedehands of huren zijn beschikbare mogelijkheden.

De aanschaf van een traplift

Een traplift koopt u niet elke dag en vaak maar één keer in uw leven. Waarschijnlijk bent u dan ook beperkt bekend met het product en weet u niet goed waar u op moet letten. Onze adviseurs geven u graag advies en wanneer u specifiek advies en een offerte wilt komt de Handicare traplift expert graag vrijblijvend bij u thuis om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden en de beste oplossing in uw situatie.

Beste Prijs gegarandeerd

U wilt naast een gedegen advies er ook zeker van zijn dat u de juiste prijs betaalt. Handicare garandeert u daarom altijd de Beste Prijs. Voor een exacte prijs is het nodig uw trap en situatie te beoordelen. Maak daarvoor een vrijblijvende afspraak met de Handicare traplift expert.

Uw keuze voor Handicare Trapliften

Komt u eens langs in een van onze winkels om de traplift te bekijken en uit te proberen in Hoorn of Amsterdam.

  • Beste prijs gegarandeerd
  • Lokaal advies
  • Grootste assortiment trapliften
  • Voor elke trap een oplossing
  • Slechts één week levertijd
  • Uitstekende service en garantie
  • De enige traplift fabrikant met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen
  • Kwaliteit: ISO 14001 en 9001 gecertificeerd

Contact opnemen

Blije klanten

“Ik gebruik de nieuwste snufjes”

Ik mocht verschillende huisaanpassingen proberen waardoor mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Hierdoor weet Wit of ze in de praktijk ook werken zoals beloofd. Leuk dat ze zo verbonden zijn met de praktijk.

Mw. Veltman, Hoorn

“Er gaat weer een wereld voor me open”

Ik heb een 2ehands scootmobiel gekocht. Omdat ik een buitenmens ben heeft Michel er dubbele accu’s en een regenkap opgezet. Dankzij wit Mobiliteit ben weer een gelukkig mens!

Mw. Wever, Hoorn

“Persoonlijke aandacht en goede service”

Een bedrijf met persoonlijke belangstelling en goede service. Ik werd thuis opgehaald en er werd uitgebreid ingegaan op onze wensen. Nu kan ik weer met mijn hondje naar buiten.

Dhr. Knol, Hoorn

“Veel plezier met de kleinkinderen”

Ik huurde een scootmobiel voor revalidatie. De kleinkinderen zullen het erg jammer vinden als hij weer weg gaat want ze hebben erg veel plezier met opa op de scootmobiel.

Dhr. Stumpel, Hoorn