Welkom bij Wit Mobiliteit & Langer Thuis Wonen

Openingstijden : Ma – Vr 10-17:30 Za 10-16:00 Zondag gesloten
  Contact : 085 040 48 28

Welkom bij Wit Mobiliteit

Wit Mobiliteit staat voor beste kwaliteit en service en is daarom partner met de beste scootmobielmerken die erkend zijn voor innovatie en design. De collectie van Wit Mobiliteit bestaat uit scootmobielen, elektrische rolstoelen, rollators maar ook de nieuwste mogelijkheden voor woningaanpassing om langer thuis te wonen.

Wit Mobiliteit gelooft erin dat elke senior een betaalbare optie zou moeten hebben om zelfstandig te blijven en te genieten van vrijheid.

Wit Mobiliteit heeft winkels in Amsterdam en Hoorn zodat u de scootmobielen kunt bekijken en uitproberen. Ook kunt u de showrooms bekijken voor langer thuis wonen met Molenaar badkamers, trapliften, sta-op stoelen en Domotica.

Onze medewerkers met uitgebreide vakkennis staan altijd voor u klaar voor uw vragen en het juiste advies. Bij Wit Mobiliteit kunt u de beste service verwachten want wij behandelen al onze klanten met de hoogste prioriteit.

We helpen u graag bij het verbeteren van uw mobiliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Persoonlijke hulp
  • Altijd een passend model
  • We halen u op of komen langs
  • Goedkoop voor de deur parkeren