08504-04828

SCOOZY

U kunt de Scoozy reserveren voor €250,- via dit contactformulier!

Scoozy is het unieke alternatief op de huidige scootmobiel en staat voor onbegrensde mobiliteit. Door de innovatieve 4-wielvering met optionele 4-wielaandrijving neem je moeiteloos een hobbelige weg of obstakel.

Het eerste wat je wellicht opvalt is dat Scoozy geen stuurkolom heeft. Maximaal open voor interactie met anderen en het avontuur tegemoet gaan.

Bekijk Scoozy via deze video!

 

Gemakkelijk te besturen

Simpel, intuïtief en met slechts één hand te besturen: je rijdt er zo mee weg. Door de plaatsing van de joystick staat er niks meer tussen jou en de weg in. Zowel in linker als rechter uitvoering te krijgen.

Geavanceerd remsysteem

Herlaad de accu met regeneratief remmen, waarbij de energie die vrijkomt als je remt terug naar de accu gaat. En valt de elektriciteit uit op een helling? Scoozy slaat automatisch op de rem.

Weet hoever je kunt rijden

Op het display staat hoe ver je nog kunt rijden. Scoozy berekent dit aan de hand van je verbruik en hoeveel er nog in de batterij zit.

Ventilerende bekleding

Met dit ventilerende materiaal heb je nooit meer een natte rug door de warmte in de zomer en blijft regenwater niet in je stoel staan. Ideaal voor een comfortabele rit.

 

Makkelijk in- en uitstappen

Door het gepatenteerde instapmechanisme openen de wielen mee met de deuren waardoor je alle ruimte hebt om in te stappen.

Gebruik de slimme app

In de toekomst houd je via een slimme app bij wanneer jouw Scoozy is opgeladen of aan onderhoud toe is.

Kleine draaicirkel

Scoozy heeft de stabiliteit van 4 wielen, maar door de 4 sturende wielen een draaicirkel alsof er maar 3 wielen zouden zijn.

Goed zichtbaar

Met de hooggeplaatste LED-verlichting ben je goed zichtbaar en dus veiliger in het verkeer. Verlichting is zowel aan de voor- als achterkant te vinden.

Begrensd sturen

De stuuruitslag is gekoppeld aan de snelheid. Zo kun je nooit een te scherpe bocht maken, waardoor je zou omvallen.

Stabiele wegligging

Door het lage zwaartepunt en de stabiliteit van 4 grote geveerde wielen ligt Scoozy als een huis op de weg.

Onafhankelijk geveerd

Alle wielen zijn onafhankelijk geveerd. Hierdoor rij je gemakkelijker én comfortabeler over de weg.

 

 

Maak een afspraak

Komt u eens langs voor meer informatie of een reservering van de Scoozy in een van onze winkels in Hoorn of Amsterdam. U kunt een afspraak maken via dit contactformulier of bellen naar 085 040 48 28.

Leasen van een Scoozy is ook mogelijk vanaf €200,- per maand.

Blije klanten

“Ik gebruik de nieuwste snufjes”

Ik mocht verschillende huisaanpassingen proberen waardoor mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Hierdoor weet Wit of ze in de praktijk ook werken zoals beloofd. Leuk dat ze zo verbonden zijn met de praktijk.

Mw. Veltman, Hoorn

“Er gaat weer een wereld voor me open”

Ik heb een 2ehands scootmobiel gekocht. Omdat ik een buitenmens ben heeft Michel er dubbele accu’s en een regenkap opgezet. Dankzij wit Mobiliteit ben weer een gelukkig mens!

Mw. Wever, Hoorn

“Persoonlijke aandacht en goede service”

Een bedrijf met persoonlijke belangstelling en goede service. Ik werd thuis opgehaald en er werd uitgebreid ingegaan op onze wensen. Nu kan ik weer met mijn hondje naar buiten.

Dhr. Knol, Hoorn

“Veel plezier met de kleinkinderen”

Ik huurde een scootmobiel voor revalidatie. De kleinkinderen zullen het erg jammer vinden als hij weer weg gaat want ze hebben erg veel plezier met opa op de scootmobiel.

Dhr. Stumpel, Hoorn