Welkom bij Wit Mobiliteit & Langer Thuis Wonen

Openingstijden : Ma – Vr 10-17:30 Za 10-16:00 Zondag gesloten
  Contact : 085 040 48 28

Veilige scootmobielen
Bent u op zoek naar veilige en comfortabele scootmobielen voor een eerlijke prijs? Dan bent u bij Wit Mobiliteit aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u vaste en opvouwbare scootmobielen van diverse topmerken, zoals Atto, Scoozy, Mini Crosser, Vermeiren Carpo en Solo. Benieuwd wat u moet weten voordat u een aankoop verricht? Lees dan gauw verder, want we leggen het graag aan u uit.

Vast of opvouwbaar?
Als u een scootmobiel wilt kopen dan is het eerst goed om te weten dat er meerdere typen verkrijgbaar zijn. Allereerst kunt u een keuze maken uit een vaste en een opvouwbare scootmobiel. Gaat u er graag op uit en wilt u dat u de scootmobiel eenvoudig mee te nemen is in de auto? Kies dan voor een opvouwbare scootmobiel. Is dit niet het geval? Dan is het wellicht beter om te kiezen voor een vast model. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van diverse merken.

3 of 4 wielen?
Dan heeft u nog de keuze uit 3 of 4 wielen. Een 3 wiel scootmobiel is extra wendbaar en heeft een kleine draaicirkel. Hierdoor is deze uitermate geschikt om in winkels te rijden en om boodschappen te halen in bijvoorbeeld kleine gangpaden. Nog een voordeel aan dit type scootmobiel is dat u extra beenruimte heeft voorin. Daarnaast is deze een stuk lichter en meer koersvast. Heeft u behoefte aan extra stabiliteit? Dan kunt u ervoor kiezen om een 4 wiel scootmobiel te kopen. Komt u er zelf niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder en geven u advies op maat.

Scootmobiel accu
Als u een scootmobiel koopt dan wilt u natuurlijk dat deze maximale prestaties levert. Om dit te realiseren zit er een accu in de scootmobiel. Mocht de accu aan vervanging toe zijn dan kunt u altijd bij ons terecht voor een nieuwe. Wit Mobiliteit levert MK & Move Scootmobiel Accu’s voor uw scootmobiel of elektrische rolstoel. Het is ook mogelijk om een acculader te kopen, zo kunt u zelf eenvoudig uw accu van de scootmobiel opladen. Dit is een echte aanrader als u een scootmobiel koopt.

Scootmobiel accessoires
Wist u dat u bij ons ook terechtkunt voor scootmobiel accessoires? Wat dacht u van voetenzakken waarin u heerlijk warm blijft, zuurstoffleshouders, boodschappentrolleys en afdekhoezen zodat uw scootmobiel niet nat wordt als u deze buiten laat staan. Als u dus een nieuwe scootmobiel koopt, neem dan zeker ook even een kijkje op de accessoirespagina want er is een hoop extra toebehoren verkrijgbaar waar u zeker iets aan zult hebben.

Rollator kopen?
Ook als u graag een rollator wilt kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Net als bij scootmobielen geldt dat er ook diverse typen rollators verkrijgbaar zijn. Bekijk ze allemaal hier. Gaat u regelmatig op pad en wilt u de rollator ook kunnen vervoeren in de kofferbak van een auto? Kies dan voor een lichtgewicht rollator. Als dit niet het geval is dan kunt u beter kiezen voor een gewone rollator. Deze is wel zwaarder, maar het voordeel aan dit type is dat deze stabieler is.

Rolstoelen
Daarnaast bestelt u bij ons een ruim aanbod rolstoelen. Bij Wit Mobiliteit kunt u onder andere terecht voor lichtgewicht rolstoelen, standaard rolstoelen, Heavy Duty XXL rolstoelen en rolstoelen op maat. Als u een aankoop wilt verrichten dan is het altijd belangrijk dat u goed kijkt naar de specificaties, want zo weet u zeker dat u een juiste keuze maakt. Waar u ook naar op zoek bent: wij kunnen u vast voorzien van een juist model.

Scootmobielen uitproberen
Het kopen van een nieuwe scootmobiel is een hele investering. We snappen daarom als u een scootmobiel wilt kopen, u eerst wilt weten hoe deze rijdt en stuurt. Om deze reden hebben we showrooms in Amsterdam & Hoorn waar u langs kunt komen om een proefrit te maken. Natuurlijk kan dit ook als u graag een rollator of rolstoel wilt testen. Onze showrooms zijn open van dinsdag t/m zaterdag geopend, maar als u op een andere dag langs wilt komen dan kan dit ook. Wel raden we u altijd aan om een afspraak te maken, zodat we hier rekening mee kunnen houden en zodat er iemand voor u klaarstaat die u kan voorzien van advies op maat.

Meer weten over scootmobielen?
Wilt u meer weten over de scootmobielen van Wit Mobiliteit? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de telefoon, maar ook via de mail. Onze specialisten staan graag voor u klaar en helpen u graag verder zodat u een juiste aankoop verricht waar u lange tijd plezier van heeft.