08504-04828

Leasen van een scootmobiel

Een goed alternatief voor de directe aanschaf van een scootmobiel, is het scootmobiel leasen. Met scootmobiel leasen betaal je een maandelijks vast bedrag gedurende een vooraf afgesproken termijn. Je kiest de scootmobiel uit die jij graag wilt. Afhankelijk van de aanschafprijs van de scootmobiel en de termijn die je wilt afspreken met Wit Mobiliteit, wordt het maandbedrag bepaald. De leasetermijn wordt veelal in maanden uitgedrukt: 24, 36, 48 maanden. Je hebt vanaf de eerste dag direct de beschikking over jouw scootmobiel. Het bedrag dat jij maandelijks betaalt is inclusief alle verdere bijkomende zaken zoals All-risk verzekering, onderhoud, reparaties en ondersteuning bij pech. Je hebt er geen omkijken meer naar. Het enige dat jij moet doen is wel maandelijks blijven betalen, want die verplichting ben je immers aangegaan. Na afloop van de leasetermijn gaat de scootmobiel terug naar Wit Mobiliteit.

Wat zijn de kosten van scootmobiel leasen?

Aangezien de nieuwe prijs van een scootmobiel kan oplopen van € 2.000,- tot wel € 9.000,- en niet iedereen dit in een keer kan betalen, is scootmobiel leasen een goed alternatief voor de directe aanschaf van een scootmobiel. Met leasen betaalt u maandelijks een vast bedrag gedurende een vooraf afgesproken termijn. U kiest de scootmobiel uit die u graag wilt hebben. Afhankelijk van de aanschafprijs van de scootmobiel en de termijn die u wilt afspreken met Wit Mobiliteit wordt het maandbedrag bepaald. De leasetermijnen die Wit Mobiliteit hanteert zijn 24, 36, 48 maanden. Het vooraf afgesproken leasebedrag dat u per maand gaat betalen is inclusief alle verder bijkomende zaken zoals verzekering, onderhoud, reparaties en ondersteuning bij pech.
U kunt al een scootmobiel leasen vanaf € 3,00 per dag inclusief pechhulp en all risk verzekering en onderhoud

Voordelen van het scootmobiel leasen op een rijtje

• Je betaalt altijd een vast maandbedrag
• Je hebt geen extra of onverwachte kosten.
• Je hoeft niet een grote investering ineens te doen
• Vrije keuze in scootmobielen
• Je kunt direct beschikking over de scootmobiel van jouw keuze
• Je hebt geen omkijken naar onderhoud en reparatie van de scootmobiel
• Je hebt geen omkijken meer naar de verzekering van de scootmobiel
• Na afloop van de leasetermijn lever je de scootmobiel weer in, en heb je er geen omkijken meer naar.

Denkt u dat het scootmobiel leasen ook iets voor u of een naaste van u is, vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.
Wij komen dan geheel vrijblijvend bij u langs of nemen contact met u op over scootmobiel leasen.

Huren beter dan kopen?

We helpen u graag bij het uitzoeken van een geschikt model. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Al vanaf €24,- per dag
  • 24/7 pechhulp
  • Inclusief verzekering
  • Levering aan huis

Contact opnemen

Blije klanten

“Ik gebruik de nieuwste snufjes”

Ik mocht verschillende huisaanpassingen proberen waardoor mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Hierdoor weet Wit of ze in de praktijk ook werken zoals beloofd. Leuk dat ze zo verbonden zijn met de praktijk.

Mw. Veltman, Hoorn

“Er gaat weer een wereld voor me open”

Ik heb een 2ehands scootmobiel gekocht. Omdat ik een buitenmens ben heeft Michel er dubbele accu’s en een regenkap opgezet. Dankzij wit Mobiliteit ben weer een gelukkig mens!

Mw. Wever, Hoorn

“Persoonlijke aandacht en goede service”

Een bedrijf met persoonlijke belangstelling en goede service. Ik werd thuis opgehaald en er werd uitgebreid ingegaan op onze wensen. Nu kan ik weer met mijn hondje naar buiten.

Dhr. Knol, Hoorn

“Veel plezier met de kleinkinderen”

Ik huurde een scootmobiel voor revalidatie. De kleinkinderen zullen het erg jammer vinden als hij weer weg gaat want ze hebben erg veel plezier met opa op de scootmobiel.

Dhr. Stumpel, Hoorn