08504-04828

Verhuur & Revalidatie

Welke scootmobiel past het beste bij mij?

Het type scootmobiel dat u huurt is afhankelijk van uw behoefte en situatie. Om de juiste keuze te maken is het verstandig om deze vragen voor uzelf te beantwoorden:
• Welke afstand wilt u afleggen met de scootmobiel? Dus welke actieradius moet de scootmobiel hebben?
• Welke maximale snelheid per uur wilt u behalen met de scootmobiel?
• Wilt u de scootmobiel meenemen in de auto?
• Wilt u de scootmobiel binnen en/of buiten gebruiken?

Altijd een persoonlijke instructie voor veilig gebruik

Wanneer de scootmobiel bij u wordt bezorgd ontvangt van ons altijd een korte instructie voor veilig gebruik van de scootmobiel. Bent u onzeker over uw rijkwaliteiten? Wij bieden ook scootmobiel-rijles aan. Deze rijles duurt 30 minuten en bedraagt €50,-. De mogelijkheden van de rijles bespreken wij ook telefonisch met u.

Levering bij u thuis

Onze medewerkers bezorgen de scootmobiel graag bij u thuis. In overleg met u plannen wij een bezorgmoment dat voor u uitkomt. Mocht levering bij u thuis niet mogelijk zijn dan kunt u, in overleg, de scootmobiel ook ophalen bij in één van onze winkels in Hoorn & Amsterdam.
De prijs voor ophalen, wegbrengen & uitleg zal gezamenlijk €95,- kosten.

Huren beter dan kopen?

We helpen u graag bij het uitzoeken van een geschikt model. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Al vanaf €20,- per dag
  • 24/7 pechhulp
  • Inclusief verzekering
  • Levering aan huis

Contact opnemen

Blije klanten

“Ik gebruik de nieuwste snufjes”

Ik mocht verschillende huisaanpassingen proberen waardoor mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Hierdoor weet Wit of ze in de praktijk ook werken zoals beloofd. Leuk dat ze zo verbonden zijn met de praktijk.

Mw. Veltman, Hoorn

“Er gaat weer een wereld voor me open”

Ik heb een 2ehands scootmobiel gekocht. Omdat ik een buitenmens ben heeft Michel er dubbele accu’s en een regenkap opgezet. Dankzij wit Mobiliteit ben weer een gelukkig mens!

Mw. Wever, Hoorn

“Persoonlijke aandacht en goede service”

Een bedrijf met persoonlijke belangstelling en goede service. Ik werd thuis opgehaald en er werd uitgebreid ingegaan op onze wensen. Nu kan ik weer met mijn hondje naar buiten.

Dhr. Knol, Hoorn

“Veel plezier met de kleinkinderen”

Ik huurde een scootmobiel voor revalidatie. De kleinkinderen zullen het erg jammer vinden als hij weer weg gaat want ze hebben erg veel plezier met opa op de scootmobiel.

Dhr. Stumpel, Hoorn